Sacred Woman | Lorelei Festival I & II
16281
page,page-id-16281,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Lorelei Festival I & II

 

Lorelei Vrouwen Festival I & II 25 t/m 30 augustus 2020

http://www.loreleifestival.nl/

TRIBE-HOEDSTER

Deze Lorelei is iets anders dan andere jaren, vanwege Covid-19. En toch ook hetzelfde!

Er zullen Tribes zijn, op de verschillende velden. Ik ben een van de tribe hoedsters. Op veld 2a, in het groen. Wie weet zie ik je daar, in mijn tribe…

Workshop – JE LIJF ALS KOMPAS –

 

Nu, meer dan ooit, hebben we ons lijf nodig als kompas om op te navigeren. Diep in ons lijf weten we heel goed wat klopt en wat niet, wat waar is en wat niet, wat liefde is en wat niet. Alleen hebben we afgeleerd erop te varen. Maar dat kompas is niet weg. Het zit er gewoon, ready to guide us the way. To navigate through our 3D world. In our transition to 5D!

 

In de lock-down werden we gedwongen naar onszelf te gaan. Om ook echt in onze eigen energie te zijn. En dan te gaan ontdekken/voelen hoe dat eigenlijk is. Jouw eigen unieke trilling te voelen. En daarin alles tegen te komen wat nog niet klopt, of waar je gaten vult met dingen/mensen buiten je. Allemaal om wakker te worden, en de energiefrequentie te verhogen. Een soms confronterend pijnlijk proces. Alle emoties kwamen bij mij langs, in golven: frustratie, woede, pijn, verdriet maar ook diepe verbinding, liefde, licht, wijsheid, vreugde, wijsheid.

 

Meer dan ooit is het belangrijk dat we kunnen oefenen met voelen wat we willen of nodig hebben, daarom kunnen vragen en grenzen kunnen aangeven op een respectvolle manier.

Te luisteren naar de subtiele aanwijzingen, ze op te merken, te horen en er vervolgens ook nog naar te handelen.

 

Weet je nog….hoe je op het strand het warme zand over je arm liet lopen en hoe lekker gevoel dat gaf. Of toen je moeder door je haar woelde of je haar heel lang borstelde

 

Wat is je JA en wat is je NEE, en wat je MISSCHIEN

Voel je dat in je lichaam, en hoe voelt dat dan? En je weerstand liefdevol aankijken.

 

Wat is je verlangen? En durf je dat te ontvangen?

Durf je te vragen wat je wilt, wat je echt wilt, of ben je zo bang voor t antwoord dat je t maar gauw weer weg stopt. Wat nou als je t krijgt? Of juist niet krijgt?

Durf je uit te spreken als je iets niet wilt? Of als je eerst wel wil en dan toch weer niet? En wat nou als je vriendinnetje dan boos wordt of verdrietig. Wat doe je dan?

En wat als iemand wel zegt dat ie je grens respecteert, maar er vervolgens toch overheen gaat. Wat doet dat dan in je lijf? Hoe voelt dat?

 

Onze lichamen zijn heel wijs en geven duidelijke signalen. Soort navigatiesysteem., een helder kompas. Alleen leren we zo vaak er niet naar te luisteren. Dan is het kompas z’n noorden kwijt. We moeten ze onszelf dat weer helemaal opnieuw aanleren, het noorden weten.

 

In deze workshop gaan we spelen met onze verlangens en onze grenzen. De kunst van in contact zijn, de kunst van aanraken. Het gaat over consent, over respect, over keuzes maken, over grenzen, over geven en ontvangen. En hoe doe je dat nou allemaal, dat navigeren in het leven. Met je partner, je collega,, je vriendinnen, in intimiteit, in vriendschap, op je werk; overal kom je het tegen. Zo waardevol om bruikbare tools te leren hierin.

 

 

 

echt_mooij_fotografie-2677-2

Over Christa

Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.

 


 

 

 

 

Copyright