Sacred Woman | Lorelei Festival
16281
page,page-id-16281,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Lorelei Festival

Banner-lente-2018

 

Christa Schot & Annelies Verseveld – Dance of the Senses

Weet je nog…hoe je als kind warm zand over je huid liet lopen, of je liet strelen door de wind? Sensaties in je lichaam; echt, puur, sensueel en vol leven. Door labels en oordelen kan dit diep weggestopt zijn. Laten we dit her- inneren, opnieuw ont-dekken. Via woord, dans en body work.

Ga je mee op reis in je lijf door de senses?

www.sacredwoman.nl & www.soulfulfeet.nl

 

Christa Schot – Tempel van Isis: Tibetaanse Kum Nye Massage

Bij deze massagevorm wordt levensenergie (Prana) opgewekt op je rug; aan de bovenkant mannelijke energie en aan de onderkant vrouwelijke energie. Deze twee stromen worden met elkaar verbonden en verspreid over je hele lichaam. Het brengt weer volop stroming in je lijf waardoor je zakt in je buik, in dieper in contact met jezelf en je innerlijke weten. Ik masseer afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen. Tarief €60 (1 uur).

www.sacredwoman.nl, info@sacredwoman.nl, 06-23272406

 

Banner-zomer2018

Lorelei Vrouwen Festival I & II

http://www.loreleifestival.nl/

Christa Schot – Yoni Gazing

De yoni is een poort naar de ziel, een poort naar het leven, en jouw heilige tempel. Yoni Gazing of Yoni Puja is een heilig ritueel waarin de yoni vereerd wordt. Kijken in het oog van jouw yoni en de yoni’s van andere vrouwen. Alleen maar zachte liefdevolle aandacht, om haar echt te ontmoeten in haar pure essentie en te ontvangen in al haar schoonheid, kracht en juicyness.

www.sacredwoman.nl, info@sacredwoman.nl, 06-23272406

 

echt_mooij_fotografie-2677-2

Over Christa

Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.

 

Welkom in de Tempel van Isis
Een bijzondere plek op het ‘Healingveld’. Een tempel waar wij als zusters samenwerken, ieder met onze verschillende kwaliteiten, allen met bezieling. Naast de individuele sessie’s van Christa Schot, Delphia Anra, Joyce Hellendoorn en Loylou van Asbeck kan je ook 4 of 6 handen massages ontvangen.
Maria Magdalena was een ingewijde van de Isistempel en Isis zelf was genezeres en healer en godin van de vruchtbaarheid…11 jaar geleden toen Joyce het Loreleifestival startte stond er op het Healingveld ook een Tempel van Isis, het werd tijd dat deze terug kon keren!

 

Sacred Body Awakening: Tibetaanse Kum Nye massage – door Christa Schot –

Bij deze massage vorm wordt levensenergie (Prana) opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Met een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin je rug opgewekt en de vrouwelijke energie in je onderrug. Beide energiestromen worden vervolgens samengebracht, waarna Prana overal kan gaan stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de hele voorkant van je lichaam gemasseerd met zachte aanrakingen. Het vermeerderen van de Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades, waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde. Door je levensenergie sneller te laten stromen kunnen blokkades los komen, je systeem wordt schoongespoeld en je potentieel komt makkelijker beschikbaar.

Een sessie is nooit hetzelfde. Ik masseer afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen.

 

 

Copyright