Sacred Woman | Maria on Boots 3-luiken
16572
page,page-id-16572,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Maria on Boots 3-luiken

– in de voetsporen van Maria Magdalena –

 

Womb Wisdom:

“It is not the outcome that is important, but the honoring of the soul’s knowing of what needs to happen” 

 

 

SacredWoman mei 2018 4SacredWoman mei 2018 3SacredWoman mei 2018 6SacredWoman mei 2018 11

 

 

In een cirkel van sisters komen we samen. Zakken in onze buiken, contact maken met dat oerweten, de schaduwkanten aankijken zodat ze ons niet langer gevangen houden, en stromen maar….

Het gaat over voelen van de kracht en wijsheid van jouw lichaam, je sensualiteit en je levensenergie! Je yoni, je baarmoeder, je eierstokken, je cervix zijn heilige poorten waardoor het Leven naar binnen en naar buiten stroomt. En deze weer te verbinden met je hart. Dit is pure alchemie!

 

Onvermijdelijk raken we ook aan het gat in onze buik. Ben je bereid om samen het verwonde vrouwelijke en het verwonde mannelijke in ons, aan te kijken en te helen? Onze intuitie en wijsheid in ere herstellen. Het weer gaan ownen van onze kracht en passie. En zo het pad te gaan van sacred union.

 

In een serie van drie gaan we dieper in op een bepaald thema. Oeroude rituelen komen weer tot leven: yoni steaming, yoni gazing, womb oracle, womb mandala, sacred body awakening, en meer. Dit gecombineerd met wijsheid van nu, bv. de Wheel of Consent, en gedragen in een veilige container.

 

Maria Magdalena staat voor mij symbool voor de belichaming van liefde en vrouwelijke seksualiteit, van kracht en fijngevoeligheid, van diepgang en mildheid. Ze was ook een wegbereider, het Pad van Liefde , en dat is ze nog steeds, in het hier en nu. On boots, vol avontuurzin, authentiek, no bullshit, diep en puur.

 

Data bijeenkomsten:

Sacred Womb: 23 sept, 7 okt, 21 okt 2018

Sacred Body: 4 nov, 18 nov, 2 dec 2018

Sacred Yoni: 27 jan, 10 feb, 24 feb 2019

Sacred Union: 10 mrt, 24 mrt, 7 apr 2019

Iedere 3-luik bestaat uit drie zondagmiddagen. Ze zijn afzonderlijk van elkaar te volgen, alle vier kan natuurlijk ook.

Jouw bijdrage:

Per drie-luik: 225 euro

Set van 2 drie-luiken: 400 euro

Set van 3 drie-luiken: 585 euro

Alle drie-luiken: 750 euro

(alle bedragen zijn inclusief btw)

Mail me om je aan te melden of voor meer informatie

info@sacredwoman.nl

Bellen mag ook: 0623272406

…..These Boots Are Made For Walkin’…..

Copyright