Sacred Woman | Maria on Boots
16766
page,page-id-16766,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Maria on Boots

In de voetsporen van Maria Magdalena

 

 

Nu in een 3 – luik

 

 

parallax_sacred_birth_10IMG_7431parallax_sacred_birth

kdhfgkdfjjdfhsd

Hoe zou het zijn wanneer je écht contact gaat maken met je buik en leeft vanuit je womb-heart verbinding?

 

Je vrouwelijke pool wordt wakker en gaat weer stromen

Je voelt het leven weer, je creatiekracht en je liefde…

Je ervaart je centrum, en voelt wat je werkelijk wil

Je maakt contact met een oeroud dieper weten

Je leert varen op je innerlijk kompas, vanuit jouw waarheid,

 omdat je diep van binnen weet wat liefde zou doen

 

Deze drie-luik gaat over het voelen van de kracht van YIN, van jouw lichaam, je sensualiteit en je levensenergie! Je yoni, je baarmoeder, je eierstokken, je cervix zijn heilige poorten waardoor het Leven doorheen stroomt. En deze weer te verbinden met je hart, en in alles wat je erin tegen komt…STAY, BREATH en verzachten. Dit is pure alchemie!

 

Nu is het tijd dat we ons dit weer mogen herinneren. Dat we de kennis van de oude wijsheidstradities weer mogen belichamen, hier in ons lijf, in dit leven, met elkaar, voor elkaar, door elkaar. Je voelt je JA voor het leven, en ook je NEE. Je diepe levensverlangen, maar ook je weigering, je pijn en je weerstand. Het gaat om voelen, voelen, voelen. En omarmen, van alles wat er is. Ook wat er nog in schaduw leeft of ontkent/verdoofd is.  Dat is het Leven dat in al haar Volheid door je heen stroomt…Truth will set you free. Liefde is radicaal, en ook heel eenvoudig. Er zal aan je heilige huisjes worden geschud. Dat voelt soms oncomfortabel, maar is uiteindelijk echt bevrijdend.

 

Maria Magdalena is voor mij een grote bron van inspiratie. Ze was opgeleid in de mysteriën van de baarmoeder, zoals dat onderwezen werd in de tempels van Isis. Naast Jezus, leefde zij de liefde, kracht en wijsheid. Maria Magdalena staat voor mij symbool voor de belichaming van liefde en vrouwelijke seksualiteit, van kracht en fijngevoeligheid, van diepgang en mildheid. Ze was ook een wegbereider, het Pad van Liefde , en dat is ze nog steeds, in het hier en nu. De weg naar de Divine via het mens-zijn in dit lichaam hier op aarde. On boots, vol avontuurzin, authentiek, no bullshit, diep en puur.

 

 

 

Weekend I

Sacred Womb Source

datum: 17 & 18 oktober 2020

sacred womb

 

Het eerste weekend gaat over de onderste twee chakra’s.  Over grounding, je wortels, je basis, belonging. Het is ook verbonden met de psoas en ancestral lines. Om echt je plek in te kunnen nemen in de wereld, zul je eerst moeten aarden, weten dat je veilig bent en dat je thuis bent. Die veiligheid en thuiskomen is niet buiten je te vinden maar IN je. We gaan diep zakken in de YIN, in je oorspronkelijke onschuld en puurheid. Je gedragen weten, kunnen rusten, support ontvangen. En vandaaruit openen. Het is ook verbonden met Primordial forces, oerkrachten die in ons huizen. Waarin we weten, intuitief. Die gut feeling en de onderstroom van een dieper weten wat Waarheid is. Dat is leidend, dat brengt ons bij Liefde. En opent. En daarvoor hebben we te vertragen, te luisteren. Ons te verbinden met onze ware natuur. Het cyclisch leven. De baarmoeder zal opnieuw worden geactiveerd.

 

 

 

Weekend II

Sacred Body & Navigating Shadows

datum: 14 & 15 november 2020

kshdfosfsjbkfsduhfueiyefjdvbsdjkfskdf

yin-yang-382328_1280SacredWoman mei 2018 1612733614_1666594080295353_8644940354973944493_n

 

Het tweede weekend gaat over het lichaam en over  3e , 4e en 5e chakra. Over de Wild Feminine, over shakti, over verbinding tussen hart en buik. Divine will versus ego will. Transforming shadows. Aankijken van je draken. Over Sacred Wounds of Love. Over Wheel of Consent, over verlangen, over grenzen, over uitspreken en communicatie. Over veilig voelen in je eigen lichaam. Claimen van je Zelf.

 

Hoe dieper je bereid bent te duiken in jezelf, hoe vrijer en lendiger je wordt. En dat betekent dat je alles hebt in te sluiten wat er leeft in je. Om Liefde te belichamen zul je dat wat je wegdrukt, verstopt, ontkent weer aan moeten kijken en omarmen. Je systeem geeft t best helder aan. Daar weer naar durven luisteren, jouw waarheid volgen, intiem worden met jezelf. Dat is navigating your shadows.

 

There is a price to be paid for every increase in conciousness. We cannot be more sensitive to pleasure without being more sensitive to pain – Alan Watts

 

Stel je voor….
Dat je lijf weer als heilig beschouwt en als heel wijs, waar je op kunt vertrouwen dat het de weg weet. Dat je senses weer helemaal wakker zijn, overal in je lijf. Dat je kunt genieten van aangeraakt worden omdat je helder hebt voor wie het is en wat je grenzen zijn. Dat je weer weet dat je grenzen mag hebben, alleen dan kun je echt zakken in overgave. Dat je weer weet dat je mag verlangen, ongebreideld, omdat je erop kunt vertrouwen dat een ander ook zijn grenzen aangeeft, en de ja van de ander ook echt een oprechte ja is. Dat je weer durft te vragen, omdat je weet dat een nee niet een persoonlijke afwijzing is. Dat je weer weet dat je een ander een groot cadeau geeft met toegang te geven tot (een deel van) je lijf. Dat je weer kunt ontvangen, en precies durft aan geven hoe je aangeraakt wilt worden. Dat je lijf dan helemaal open gaat, en in een orgastische staat gaat. Je kunt overgeven aan genieten. Aan de liefde die er is.
Dit is allemaal mogelijk. Voor iedere vrouw voor ieder lijf. Langzaam, stap voor stap, en heel goed luisteren, voelen, naar binnen.
skdjfhskdjhfifsjdfkskdfhk

 

Weekend III

Sacred Yoni Rituals

datum: 12 & 13 december 2020

jhfjgsdf

                                  yoni healingIMG-20180403-WA0001yoni bloem

 

Het laaste weekend gaat over 6e , derde oog en over de yoni. Sheela Na Gig. Yoni steaming, yoni gazing. Helen van oud opgeslagen trauma in de yoni. En openen we ook 7e chakra, de kruin en ons hele lichaam en zielelichaam. Verankeren van het goddelijke in ons lijf. De yoni is een poort naar de ziel, een poort naar het leven. Het woord yoni komt uit het sanskriet en betekent ‘heilige tempel’.

 

YONI EGG
De Yoni Egg practice heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je sexualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes.

 

YONI STEAMING is een krachtige, oude remedie dat eeuwenlang door vrouwen wereldwijd gebruikt is om diep welzijn te ondersteunen. Ook bekend als vaginale stoom, chai-yok of bajo, is het een holistische gezondheids”beoefening” waarbij een vrouw een warmte van kruidenstoom toelaat om de buitenkant en de binnenkant van haar vagina voorzichtig te doordringen. Yoni steam is bedoeld om alle aspecten van een vrouw te ondersteunen.

 

YONI SELF RELEASE
De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je sexualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert. Ik leer je de technieken om zelf je yoni vrij te maken van blokkades zodat het stromend en vrij gebied is en we ons bekken volledig kunnen bewonen.

 

————

 

 

Praktisch:
– De weekenden zijn in een serie te volgen of los van elkaar. Weekenden zijn zonder overnachting
– on-line forum (geheime facebook groep): om te delen, contact te houden en ondersteuning te ontvangen in je processen
– waar nodig een op een contact via skype of telefoon
– mogelijkheid tot individuele sessies (niet inbegrepen maar met korting!)

Minimale groepsgrootte is 7 vrouwen, maximaal 16 vrouwen

 

Data: 17/18 oktober, 14/15 november, 12/13 december

Locatie: Yogacentrum Bunnik, Smalleweg 8a, Bunnik

Prijs: per weekend €250,- (incl. btw), 3 weekenden in serie €650,-

 

 

Mail me om je aan te melden of voor meer informatie

info@sacredwoman.nl

Bellen mag ook! 0623272406

…..These Boots Are Made For Walkin’…..

Copyright