Sacred Woman | Womb Alchemy
17216
page-template-default,page,page-id-17216,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Womb Alchemy

.

.

Module 1

.

Source

.

Terug naar de Bron

.

De vrouwelijke pool in ons is de basis waarop we kunnen groeien. Het is nodig die pool voldoende te voeden, anders raken we uitgeput

In deze yange maatschappij valt het niet mee om voldoende voeding te krijgen, en houden. Het minne wordt niet zo gezien en gehoord. Dat klopt ook, want het is stil en meer op de achtergrond aanwezig.

Wil je je weer voeden aan de Bron, jouw eigen verbinding weer herstellen met jouw basis, jouw vrouwelijke pool?

Wat gaan we doen:

Inwijding met het yoni ei

Psoas werk

Moederlijn

Yoni pulse

Aarde

Een veilige basis creëren

.

Praktisch:

Datum: 17, 18 en 19 jan

Bijdrage: €375

.

.

.

.

Module 2

.

Life Force

.

Jouw levenstroom volgen

.

We worden allemaal geboren uit de stroom van sexuele energie. Het is een enorme kracht die we niet willen en kunnen onderdrukken en ook niet zomaar grenzeloos laten begaan. 

.

We werken met de sexuele energie, de levenskracht van de aarde. Hoe breng je je sexuele energie, jouw levensstroom weer op gang. Hoe hou je het sappig en juicy. Je leert de sexuele technieken om deze energie te beheren en te vergroten voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor het grotere geheel.

.

Wat is seksuele kungfu?

Seksuele kungfu zijn technieken om seksuele energie te transformeren. In de Tao zien we seksualiteit als bronkracht en we leren hoe we die bronkracht in onszelf kunnen laten stromen. Je leert hoe je die kracht kunt transformeren van orgastische kracht naar levenskracht. En met die levenskracht ga je jezelf vullen. Het zijn technieken van monocultivatie, dat wil zeggen dat je ze alleen doet, in de slaapkamer met de deur op slot. Je gaat de sexuele energie uit je eierstokken halen en in je kringloop brengen, en er ‘medicijn’ van maken. Dit komt ten goede van jezelf, je vitaliteit, levensvreugde, vervulling, maar ook zie je het terug in je relaties en de wereld om je heen. Het brengt een proces van zelfontwikkeling en spiritueel ontwaken op gang. Je zou kunnen zeggen dat dit de vrouwelijke weg is.

.

  • Sexuele kung Fu (technieken van Vallei Orgasme)
  • Vrijwillige begrenzing 
  • Chi Kung
  • Helende klanken

.

Wat zijn de effecten van als je de sexuele energie gaat trainen:

– meer vitaliteit en betere gezondheid, lekker in je vel

– op je plek komen, in contact met waarvoor je hier bent gekomen

– alles wat niet natuurlijk is, valt weg

– balans in jezelf

– intimiteit met jezelf en daarmee met een ander

– creëren van een veilige en respectvolle wereld

– groei in bewustzijn

.

.

We oefenen de technieken van Vallei Orgasme. Door samen een start te maken en je de technieken helder hebt, kun je hiermee zelf aan de slag met de Vallei on-line training.

.

Praktisch:

Datum: 14, 15 en 16 feb

Bijdrage: €375

.

.

.

.

Module 3

.

Shakti & Light

.

Intimiteit en Relaties

.

– relaties

-7 sluiers

.

Praktisch:

Data: 14, 15, en 16 maart

Bijdrage: €375

.

.

.

.

Module 4

.

Womb Wisdom

.

A journey into the Womb

.

“Awakening through our body, our yoni, our womb, our heart. The way is through the pulsing of creation and Sacred Sexuality; it opens our portals, and these portals are the gateway not only to our most tender human experiences, and also to our most expansive, ecstatic, divine, transcendent knowing”

(Katherine Zorensky)

.

In de oude mysteriescholen stond de baarmoeder bekend als de Heilige Graal en een vrouw met een volledig ontwaakte baarmoeder werd beschouwd als een levende Graal. Priesteressen van Isis, zoals Maria Magdalena, wijdden hun leven hieraan. Maria Magdalena’s geliefde Jeshua werd ook getraind in deze innerlijke alchemie practices.

.

Sinds 2016 ben ik ingwijd in de mysteriën van Womb Wisdom, the left-hand Path of the Magdalene Mysteries; het belichamen van Liefde, Waarheid en Kracht. Mijn baarmoeder werd geopend en geactiveerd, een herinnering van het vrouwelijk pad van ontwaken, toegankelijk via de poorten in ons lichaam en de seksuele, emotionele en spirituele alchemie van onze ziel. Ik voel de roep dit verder uit te dragen. Ancient wisdom to be remembered and re-lived. In alle eenvoud en diepte. Herenigen van de mannelijke en vrouwelijke polen, herschrijven van je verhaal, herstellen van heilige geometrie, herinneren van Leven zoals het bedoeld is.

.

We werken vanuit de hart-baarmoeder verbinding, liefde en kracht. Love backend with power. Via liefde en kracht komen we bij alle plekken die we afgeschermd hebben; diepe angst, tekort, overleving. Zonder te verzanden in het verhaal, maar deze delen vasthouden in je Presence, dat is de weg erdoorheen.

.

Hoe doen we dat? We ankeren eerst in ons lichaam: the cauldron. Met Shakti of Eros brengen we er leven in, opwekken van seksuele energie: stirring of the pot. En die shakti brengen we door de verschillende poorten, de sexuele poorten. Er zijn 7 poorten naar de Heilige Graal. Deze poorten zijn verbonden met fysieke poorten in ons lichaam. Iedere poort heeft haar unieke kracht, schoonheid en kwaliteit, en een ook haar schaduwkant. We brengen Shakti, eros of levensenergie in waarmee we de verkrampingen of knopen die we tegen kunnen komen bij iedere poort losser kunnen maken en uiteindelijk oplossen. We komen tot de onderliggende oorzaken die deze knopen gecreëerd hebben. Bij de wortel kan het worden vrij gemaakt.

.

Wat brengt het je:

  • een diepe en bewuste verbinding met vaak onbewuste delen van je baarmoeder
  • verbindingen tussen geest en lichaam resetten
  • uit je hoofd komen, aarden en weer heel worden
  • persoonlijke, maatschappelijke en voorouderlijke blokkades en verwondingen loslaten van de poorten in je baarmoeder
  • toegang krijgen tot je seksuele creatieve levensenergie
  • je goddelijke potentieel belichamen – verbonden met de aarde, de elementen en de kosmos
  • de veiligheid ervaren om kwetsbaar te zijn in een heilige cirkel sisters

.

In deze drie-daagse zullen we openen in het contact met de baarmoeder, we maken een reis samen en zullen de poorten verkennen. In het tijdbestek van 3 dagen is het niet mogelijk alle inwijdingen in de 7 poorten te ontvangen. Daarvoor verwijs ik naar de Mystic Rose training, die in het najaar van 2025 weer van start zal gaan.

.

We zullen practices doen uit oude mysteriescholen, rituelen, meditatie, lichaamswerk en in een cirkel van vrouwen delen.

.

Praktisch:

Datum: 11, 12 en 13 april

Bijdrage: €375,-

.

.

__________________________________________________________

Je kunt de 4 modules ook achter elkaar volgen. Dan betaal je €325 per blok, in totaal €1500 voor de hele training.

Copyright