Sacred Woman | Myofascial Energetic Release
16927
page-template-default,page,page-id-16927,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Myofascial Energetic Release

   back-massage_68497944    Myofascial-Release1
.
.
.
Fascia is het water in ons lichaam. De gelly vloeibare substantie die door ragfijne draadjes gaat en voortdurend in beweging is, is fluid, flexibel, steeds nieuwe verbindingen makend, aanpassend, herstellend. Als het in gezonde staat is tenminste. Het is de transporteur van ons bewustzijn, van emoties. En het kan dus ook stagneren, stugger worden, stroperiger en zelfs helemaal verharden. Dat is handig, dan voelen we minder en kunnen we toch doorleven. Ons lijf helpt wel mee hoor, beschermt ons wel. En soms krijgen we klachten, pijn en leven we ten dele verdoofd, niet meer alles doet mee. En dan op een dag besluiten we….het is genoeg, ik ben bereid. Met een yoni release raak je je hele leven aan via het bekken. Fascia maken we weer zacht en flexibel. Het water gaat weer stromen. En zo stroomt je leven weer, door jou, via jou.
.
.
“De-armouring is a deep cleansing of the bodysoul system, similar to spring cleaning your house. The aim of de-armouring is integration of the whole Being through a healthy, loving and safe release of: pain, tensions, blockages, emotional and energetic traumas. The desired outcome of a treatment is a deeply relaxed, soft, velvety and vibrant body, open to feelings and inner wisdom.”
.
.
Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem en is alle ervaring en tissue orgastisch. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. We hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat.
.
.
oefentherapie-eindhoven-fascia-02

.

.

Het diepe aanraken van Fascia kan energie weer laten stromen, pijn verlichten en ruimte maken in het lichaam waar we strakheid en spanning ervaren. Daarnaast kunnen vastgehouden emoties vrij komen en helen.

.

Het is een interactieve sessie waarbij de cliënt, door dieper in- en uit te ademen het lichaam van binnen aanraakt waar ik het van buiten aanraak met mijn handen.

.

Een onderdeel van de sessie kan ook joint release (fluid body), trauma release en ondersteunde stretches van het lichaam.

.

De diepe aanrakingen worden met sensitieve en liefdevolle aandacht gedaan. Door de aanrakingen zal je ook meer lichaamsbewustzijn ontwikkelen.

  •  Je krijgt meer inzicht in beperkende overtuigingen die ook je lichaamshouding beïnvloeden.

  • Meer ruimte en bewegingsvrijheid in je lichaam en geest.

  • Je gaat je vrijer en blijer voelen.

  • pijn klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen.

  • verbetering van lichaamshouding, waardoor je meer in je kracht (basis) komt.

  • Je gaat je energieker voelen

.

 

Lekker en los in je Lijf, hoe heerlijk is dat!!

Copyright