Sacred Woman | Sacred Hands
15469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15469,page-parent,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Sacred Hands

Sacred Temple Body Work

 

‘For ages’ hebben we als vrouwen in de tempels gewerkt met elkaar, elkaar geheeld en gemasseerd, ontvangen en gezien. De priesteressen gaven healingen en massages. Diep energetisch werk. Maar ook zo gewoon en echt. Dit is wat we ons weer mogen herinneren nu. Die kennis en wijsheid ligt in ons. Van hieruit doe ik mijn werk.

 

Wie wij in werkelijkheid zijn is licht en liefde, pure goddelijke essentie; stralend, krachtig en vrij. Dat goddelijk licht wat jij in wezen bent heeft zich gemanifesteerd in jouw persoonlijke essentiële kwaliteiten met jouw individuele kleur; jeZelf.

 

Hoe zou het zijn om helemaal en totaal jeZelf te zijn; stromend en vrij? Je weer te herinneren wie je werkelijk bent?

 

Wat ik doe is je helpen herinneren aan de waarheid van wie je bent, zodat je weer thuiskomt in je essentie.

 

In je leven (en ook in vorige levens) heb je allerlei trauma’s opgelopen, grote en kleinere. In feite zijn dit verkrampingen omdat je er toen niet bij kon blijven, om te overleven. Het zijn valse overtuigingen die je bent gaan geloven, als waarheid bent gaan aannemen. Energetisch ziet het er zo uit dat energie zich heeft vast gezet en niet meer vrij kan stromen, met alle gevolgen van dien (allerlei klachten op fysiek, emotioneel of mentaal niveau).

Heling bestaat eruit dat de verkrampingen aan het licht komen en daarmee weer ontspannen en vrij kunnen stromen. Ik ben alleen het veld waarin dat gebeurd. Het zelf genezend vermogen van het lichaam doet het werk, jij dus!

Ik gebruik verschillende ingangen; naast de natuurcoaching kan ik ook het lichaam als ingang gebruiken via verschillende helingsmethodes en massage.

 

Door het geven van een healing of een massage ontstaat er rust en ruimte in je lichaam en geest en kan transformatie en zelfgenezing plaats vinden.

 

Wat zijn de effecten van een healing of massage?

  • Stimuleert compassie en zelfliefde
  • Brengt lichaam en geest in balans
  • Kalmeert het zenuwstelsel
  • Stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest
  • Helpt bij het losmaken van emotionele blokkades
  • Brengt je meer in contact met je gevoel

 

mail me voor n afspraak of meer informatie

Healing is remembering you are already heal

Emotions are like children knocking on your door. They want to be held, not healed.
(Jeff Foster)

Massages
Lees verder
Healing
Lees verder
Copyright