Sacred Woman | Visie
15459
page-template-default,page,page-id-15459,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Visie

Truth will set you free!

Wie wij in werkelijkheid zijn is licht en liefde, pure goddelijke essentie; stralend, krachtig en vrij. Dat goddelijk licht wat jij in wezen bent heeft zich gemanifesteerd in jouw persoonlijke essentiële kwaliteiten, jouw individuele kleur; je Zelf.

 

Hoe zou het zijn om helemaal en totaal jeZelf te zijn; stromend en vrij? Je weer te herinneren wie je werkelijk bent?

 

Wat ik doe is je helpen herinneren aan de waarheid van wie je bent, zodat je weer thuiskomt in je essentie.

 

In je leven (en ook in vorige levens) heb je allerlei trauma’s opgelopen, grote en kleinere. In feite zijn dit verkrampingen omdat je er toen niet bij kon blijven, om te overleven. Het zijn valse overtuigingen die je bent gaan geloven, als waarheid bent gaan aannemen.

Energetisch ziet het er zo uit dat energie zich heeft vast gezet en niet meer vrij kan stromen, met alle gevolgen van dien (allerlei klachten op fysiek, emotioneel of mentaal niveau).

 

Heling bestaat eruit dat de verkrampingen aan het licht komen en daarmee de energie weer ontspannen en vrij kan stromen.

 

Ik ben alleen het veld waarin dat gebeurd. Het zelf genezend vermogen van het lichaam doet het werk, jij dus! Ik ga je niet fixen, want er is niets mis. Ik help je her-inneren.

 

Ik gebruik verschillende ingangen; via rituelen, massages en heling, en natuurcoaching.

You cannot be healed, you are already whole, emotions want to be held, not healed (Jeff Foster).
Copyright