Sacred Woman | Sacred Womb
15461
page-template-default,page,page-id-15461,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Sacred Womb

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is tegelijkertijd de plek waar vrouwen hun pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben. Via rituelen, healing en massage, wordt het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder hersteld en wordt de weg weer vrijgemaakt voor jouw vitale levensenergie, creatieve en seksuele stroom, kracht en wijsheid.

 

Wanneer vrouwen niet in contact staan met hun buik en baarmoeder, dan uit zich dat op verschillende manieren: Je leeft niet het leven dat je zou willen leven. Er is de voortdurende aanwezigheid van stress. Je zit in een relatie die niet klopt of gewoon niet lekker loopt. Je hebt het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden. Je kinderen worden onhandelbaar. Je bent niet verbonden met jezelf en je bent vooral bezig met anderen en het oplossen van allerlei situaties. Dit kan zich onder andere uiten in: onderdanig gedrag, aanpassen, verdwijnen. Of juist: dominantie, starheid, egocentrisme.

 

Kortom: Je zit in een leven die je niet wil. Je leven doet pijn. En die pijn, spanning, boosheid en verdriet, worden allemaal opgeslagen in je baarmoeder. Dat is de reden waarom je daar eigenlijk niet naar toe wil. Maar het is juist ook de plek van jouw kracht, wijsheid en levensenergie!

 

Ik help jou om stap voor stap weer in contact te komen met jouw baarmoeder en buik. Juist omdat ik zelf mijn portie verdriet, spanning en pijn heb meegemaakt (en nog steeds meemaak), ben ik in staat om jou hierbij te helpen. Ik ben er achter gekomen dat wanneer ik mijn gevoelens en blokkades doorvoel, accepteer en vrijgeef, dat het me weer volkomen in mijn kracht zet. Het is iedere keer weer een bijzondere ervaring, om vrouwen te mogen begeleiden in hetzelfde proces.

Hierbij maak ik ook gebruik van mijn kennis van rituelen. Als antropologe heb ik honderden rituelen meegemaakt in diverse uithoeken van de wereld. In de activiteiten van Sacred Woman maak ik een vertaling van eeuwenoude tradities naar het hier en nu. Voor de moderne vrouw in de Nederlandse maatschappij met de uitdagingen en moeilijkheden die daarbij komen kijken. De activiteiten van Sacred Womb zijn grotendeels gebaseerd op de 13e rite van de Munay-Ki: The Rite of the Womb.

 

Na afloop van het ritueel en/of healing, voel je je verbonden met je eigen innerlijke kracht. Tegelijkertijd sta je in contact met de wijsheid van vele generaties vrouwen, moeder Aarde en de vrouwelijke energie. Door het patriarchale karakter van onze samenleving, is de vrouwelijke energie eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren! Jouw baarmoeder en buik is hiervoor dé plek. Alleen wanneer vrouwen in hun eigen kracht staan, is de baarmoeder verbonden met de kosmische baarmoeder en verbonden met moeder Aarde. Voor alle drie geldt:

 

The Womb is not a place to store fear and pain. The Womb is to create and give birth to life!”

 

Aanbod:  

 

Aanmelden/ Informatie

Copyright