Sacred Woman | Yoni Release
16368
page-template-default,page,page-id-16368,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Yoni Release

yoni bloem twilight-1678418_1920buik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je sexualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.

 

“De-armouring is a deep cleansing of the bodysoul system, similar to spring cleaning your house. The aim of de-armouring is integration of the whole Being through a healthy, loving and safe release of: pain, tensions, blockages, emotional and energetic traumas. The desired outcome of a treatment is a deeply relaxed, soft, velvety and vibrant body, open to feelings and inner wisdom.”

 

Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem en is alle ervaring en tissue orgastisch. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. We hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat. Dit is wat we doen bij deze massage vorm.

 

“To understand the vagina properly is to realize that it is not only coextensive with the female brain, but it is also, essentially, part of the female soul. Female sexual pleasure serves as a medium of female self-knowledge, female creativity and courage: female focus and initiative; female bliss and trancendence; and as medium of a sensibility that feels very much like freedom” – Naomi Wolff

 

Aanmelden/ informatie

.

.

.

 

DAG WORKHSOP YONI SELF RELEASE
.
Voel je dat je yoni soms erg gevoelig/pijnlijk is of juist gevoelloos? Zou je weer een gezonde sensitieve yoni willen hebben, vrij van trauma, juicy, zacht, waarin je levensenergie flink kan stromen? Wil je weer vanuit je krachtcentrum leven i.p.v. alleen uit je hoofd? Vind je het ook spannend om dat stuk aan te gaan raken en vrij te maken? Bang voor wat er los komt?
.
De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je sexualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.
.
Fascia is het water in ons lichaam. De gelly vloeibare substantie die door ragfijne draadjes gaat en voortdurend in beweging is, is fluid, flexibel, steeds nieuwe verbindingen makend, aanpassend, herstellend. Als het in gezonde staat is tenminste. Het is de transporteur van ons bewustzijn, van emoties. En het kan dus ook stagneren, stugger worden, stroperiger en zelfs helemaal verharden. Dat is handig, dan voelen we minder en kunnen we toch doorleven. Ons lijf helpt wel mee hoor, beschermt ons wel. En soms krijgen we klachten, pijn en leven we ten dele verdoofd, niet meer alles doet mee. En dan op een dag besluiten we….het is genoeg, ik ben bereid. Met een yoni release raak je je hele leven aan via het bekken. Fascia maken we weer zacht en flexibel. Het water gaat weer stromen. En zo stroomt je leven weer, door jou, via jou. En dan heb je ook nog fijnere sex, ook leuk.
.
In deze workshop leer je de technieken om zelf je yoni vrij te maken van blokkades zodat het stromend en vrij gebied is en we ons bekken volledig kunnen bewonen.
.
.
Wat komt er aan bod in deze workshop?
– Informatie over de Yoni, haar anatomie en trauma
– Uitleg over Yoni release
– Demo
– Oefenen
– Tips voor thuis
.
.
In deze workshop geef ik je meer uitleg en kennis over je yoni. Ik leer je hoe je je yoni zelf kunt releasen. Ik doe het voor en jullie gaan het oefenen. Het is dus belangrijk dat je er ok mee bent om naar mijn hands-on voorbeeld te kijken en het daarna zelf (evt. onder een dekentje) te oefenen.
.
.
De workshop is gericht op het loslaten van blokkades en dus niet op orgasme/ opwinding gericht.
.
Praktisch:
Bijdrage: 150 euro (incl. btw)
.
Tijden: we starten om 10 uur, inloop vanaf 9.30
We eindigen om 17.30
.
Mail me om je aan te melden of voor meer informatie
info@sacredwoman.nl
Copyright