Sacred Woman | Mystic Rose: Inwijdingsreis
16804
page-template-default,page,page-id-16804,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Mystic Rose: Inwijdingsreis

sdhioefhsdkfhsdfkhtiweuyrsmdfjbksdjfbs

Alchemy of Feminine Awakening

117934681_10157347575611129_33449437098157722_n

Inwijdingsreis door de 7 poorten

De afgelopen 7 jaar ben ik intensief bezig geweest met Womb Conciousness; het belichamen van Liefde, Waarheid en Kracht. Mijn baarmoeder werd geopend en geactiveerd, een herinnering van het vrouwelijk pad van ontwaken, toegankelijk via de poorten in ons lichaam en de seksuele emotionele en spirituele alchemie van onze ziel. Ik voel de roep dit verder uit te dragen. Ancient wisdom to be remembered and re-lived. In alle eenvoud en diepte. Herenigen van de mannelijke en vrouwelijke polen, herschrijven van je verhaal, herstellen van heilige geometrie, herinneren van Leven zoals het bedoeld is.

Hoe langer ik hiermee bezig ben, hoe minder ik ‘weet’ of begrijp. En hoe meer ik kan zien hoe het een manier van leven is, niet zomaar een losse training of iets wat je doet tijdens de bijeenkomsten of op je yogamat. Het dagelijkse leven is waar het gebeurt. Kun je dan blijven, bij wat zich aandient in jouw leven. Voelend aanwezig blijven, en niet vertrekken, dissocieren of spiritualissren. Het is een daily practice. En het vraagt commitment, toewijding, en ook een zekere discipline. Niet streng maar juist zacht. Vanuit een diep verlangen naar Leven in Waarheid. En hoe langer ik dit Pad van Liefde loop, hoe meer ik herken/erken dat het Alchemie is. Transforming into Gold.

Het samenkomen, verfijnen, harmoniseren van YIN en YANG, mannelijk en vrouwelijk, Venus en Mars, de Wild Feminine met primordial force en het heilige vrouwelijke in alle puurheid. Maria Magdalena leefde dit. Haar naam is hersteld, maar haar kracht nog niet. De kracht van Waarheid en Liefde. De kracht van het Yin, het ongeziene, het onnoembare, het diepe donkere, het niet-weten. Zij leefde dit naast Yeshua. Ze had de codes, leefde ze voor, begreep de eenwording van liefde en womb conciousness, en hoe het Christus Bewustzijn op aarde te belichamen. Wij hebben hier ook direct toegang toe, hebben geen intermediair nodig. Het kan direct, via de resonantie die we in ons lichaam hebben. Die gnosis, God.

Awakening through our body, our yoni, our womb, our heart. The way is through the pulsing of creation and Sacred Sexuality; it opens our portals, and these portals are the gateway not only to our most tender human experiences, and also to our most expansie, ecstatic, divine, transcendent knowing.


We creeeren samen een veld. En met jouw aanwezigheid en jezelf laten zien en inbrengen, nodig je als het ware Wijsheid uit, precies dat wat klopt voor jou in waar je nu bent. In een download. We hebben er toegang toe, via ons lijf.

Womb Alchemy

Er zijn 7 inwijdingen, 7 poorten. Deze poorten zijn verbonden met poorten in ons lichaam. Iedere poort heeft zn unieke kracht, schoonheid en kwaliteit, een ook schaduwkant. We brengen Shakti, eros of levensenergie in waarmee we de verdichtingen of knopen die we tegen kunnen komen bij iedere poort losser kunnen maken en uiteindelijk oplossen. We komen tot de onderliggende oorzaken die deze knopen gecreëerd hebben. Bij de wortel kan het vrij gemaakt.

We werken vanuit de hart-baarmoeder verbinding, liefde en kracht. Love backend with power. Via liefde en kracht komen we bij alle plekken die we afgeschermd hebben; diepe angst, tekort, overleving. Zonder te verzanden in het verhaal, maar deze delen vasthouden in je Presence, dat is de weg erdoorheen.

We werken ook met de elementen aarde, water, vuur, wind en ether. De elementen brengen ons in de 3d realiteit. Het brengt het vormloze in vorm en andersom.

Dat is Alchemy

Shakti en de 7 poorten

Hoe doen we dat?

We ankeren eerst in ons lichaam: the pot. Met Shakti, eros brengen we er leven in, opwekken van seksuele energie: stirring of the pot. En die shakti brengen we door de verschillende poorten, de sexuele poorten:

Anus: centrum voor apana, release. Zonder release gaan we dood. Het is de plek waar we al onze schaamte, woede, oordelen, haat, onwaardigheid, walging opslaan. Via de anus komen we bij onze kracht. Het is ook de achterdeur van de baarmoeder

yoni lips: de eerste poort

Dit is de plek waar we kunnen schijnen, bloeien als we ons gewaardeerd, gezien, gehoord, ontmoet weten. De plek van vertrouwen, veiligheid. Verbonden met de aarde

Borsten:

Verbonden met ons hart en armen, waarmee we liefde geven en ontvangen. Alle uitwisseling van vloeistoffen die we ooit hadden liggen hier ook. Imprints van oude liefdes. Dit opschonen, maakt heel veel ruimte en verfijnt de hartsenergie.

Clitoris: de tweede poort

Als deze poort is geheeld en geopend is het een plek die straalt, van vitaliteit, van puurheid. Verbonden met het derde oog.

G-spot: de derde poort

de dankbaarheidsspot, de plek van onze primordiaal waters. een magnetische plek die alles aantrekt wat we zijn, magnitizing our essence into our bodies. Maar ook de plek waar we de weerstand tegen het andere geslacht en het patriarchaat opslaan

Cervix: de vierde poort

De toegangspoort tot de baarmoeder. Alle polariteiten komen hier samen; menselijk en goddelijk, mannelijk en vrouwelijk, goed en kwaad, zwart en wit. Door deze poort gaan is een initiatie, waarbij er een ego dood wordt gestorven. Diep schaduwwerk, om daaraan voorbij te bewegen. Verbonden met de keel.

Baarmoeder: de vijfde en zesde poort

Het orakel, de plek van creatie en levengevend die toegang geeft tot het trancedente, en de wijsheid geeft hoe dat in vorm te brengen, te manifesteren. Non duaal bewustzijn.

Heilige Graal: de zevende poort

Eierstokken:

De generatoren van de levensenergie. Ze voorzien ons van brandstof. Uit slachtofferschap naar pure potentie, pure mogelijkheden, pure creativiteit. En geeft ook toegang tot voorouderlijnen.

Alta Major:

Het vrouwelijke derde oog. Mouth of the Goddess. Where we tot plugged in. Waar de levensgroot ons lichaam in komt.

Wat is hiervoor nodig? Ons heilig verlangen. Het verlangen te groeien, te kennen, te weten, om voorbij te gaan aan goed en fout, aan polariteit. Het heilig verlangen is de motor. Om echt jezelf te leren kennen, to show up fully, to meet whatever there is meeting us.

Praktisch:

  • 9 x samenkomen
  • dagelijkse practices
  • on-line forum (geheime facebook groep): om te delen, contact te houden en ondersteuning te ontvangen in je processen
  • waar nodig een op een contact via zoom of telefoon
  • eigen support groepje
  • mogelijkheid tot individuele sessies (niet inbegrepen maar met korting!)

Minimale groepsgrootte is 7 vrouwen, maximaal 12 vrouwen

Data 2024: 21 jan, 18 feb, 17 mrt, 14 apr, 12 mei, 23 juni. 15 sept, 13 okt, 10 nov

Een heel jaar, meebewegend met alle seizoenen, in het teken van Feminine Awakening and Embodiment

.

Locatie: mijn eigen yurt aan het Leersumse Veld

.

Prijs: normale prijs €1550,-

Early early bird…aanmelden voor 23 juli € 1350

early bird…..aanmelden en betaling voor 10 september € 1450

Let op: Je plekje is gereserveerd na aanbetaling van €200

Betaling in termijnen is een mogelijkheid. Deze regeling geeft geen vrijstelling van betaling wanneer je een keer een dag mist of voortijdig de training beëindigd.

Mail me om je aan te melden of voor meer informatie

info@sacredwoman.nl

Bellen mag ook! 0623272406

Cancelation Policy:

De training kan, na ontvangst van de bevestiging, tot maximaal 4 weken voor de start geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je kan wel zelf een vervanger zoeken. Geen restitutie van het aanbetalingsbedrag tenzij ik zelf de training moet cancelen.

Copyright