Sacred Woman | Healing
15649
page-template-default,page,page-id-15649,page-child,parent-pageid-15469,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Healing

Reiki plus plus

Reiki betekent letterlijk “Universele Levensenergie”. Tijdens een healing stem ik me eerst af. Vervolgens ben ik kanaal en bundel ik als het ware energie; ik ben het doorgeefluik en geef energie door aan jou door middel van handoplegging.

Reiki helpt lichaam en geest ZICHZELF te genezen. Reiki werkt helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en brengt weer in balans. De Reiki-energie is ‘intelligent’ en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvanger. Reiki heft een eventueel verstoord evenwicht tussen lichaam, ziel en geest op.

Plus Plus

Ook sta ik in contact met gidsen, engelen en andere helpers en krijg ik boodschappen door. Vaak komt ook jouw eigen gids erbij of zijn er boodschappen van overledenen. Ik vraag mijn eigen gidsen om hulp en zet mijn mediamieke gaven in voor jou.

Reiki op afstand

Ik kan ook afstandsbehandelingen geven. Hoe dit werkt is dat we een bepaalde tijd afspreken. Jij gaat op een rustig plekje zitten waar je niet gestoord kunt worden. Ik stem me af op jou en stuur de Reiki energie naar je toe. Dit doen we ongeveer een half uur. Na afloop hebben we kort telefonisch contact.

Healing Code

De Healing Code is een nieuwe manier van zelfgenezing. Het helpt je om in korte tijd van allerlei soorten klachten af te komen, zowel fysiek als emotioneel. Het pakt het probleem bij de kern aan, namelijk de valse overtuigingen die ooit functioneel waren maar nu ten grondslag liggen aan stress en in ons onderbewuste liggen opgeslagen. Geërfde herinneringen, herinneringen uit onze vroege kindertijd, vormen samen met traumatische herinneringen een soort anti-virus programma; een voorgeprogrammeerd, beschermend stimulus-respons programma, gebaseerd op overtuigingen. En dat veroorzaakt stress op cellulair niveau.

De Healing Code herstelt destructieve cellulaire herinneringen, wat blijkt uit het verdwijnen van destructieve gevoelens, overtuigingen, houdingen en gedachten. Het ontkoppeld als het ware de emotionele lading/het stressstukje van de herinnering, zodat het lichaam weer volledig het zelf-genezend vermogen kan inzetten en heling plaatsvindt.

Voor wie?

De Healing Code is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met bijvoorbeeld:

• gezondheidsproblemen

• problemen op het werk, studie, met familieleden of in het gezin

• relatieproblemen

• gevoelens van angst, onzekerheid, machteloosheid, minderwaardigheid

* financiële onzekerheid

• een behoefte heeft aan support bij verlies en rouw

• angst om te falen of om slecht te presteren

De Healing Code richt zich hierbij specifiek op ontspanning, stressvermindering, ondersteuning en evenwicht van het menselijk systeem en is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp of therapie.

Aanpak

1. Introductie van de Healing Code.

2. Kijken naar de problemen die je ervaart in je leven en onderzoeken welke herinneringen, beelden en overtuigingen daaraan gekoppeld zijn.

3. Vaststellen van jouw persoonlijke ‘waarheidsverklaringen’: de waarheden die resoneren met jouw essentie, dat wat jij in wezen bent.

4. Toepassen van de Healing Code techniek. Tijdens de sessie hou ik mijn handen op 10 cm afstand van de vier genezingscentra van het lichaam, te weten: je derde oog, je keel, je kaken en de beide slapen

5. Uitleg om de Healing Code op jezelf toe te passen.

Tara Touch

Tara Touch is gebaseerd op Therapeutic Touch, en heeft als uitgangspunt het stimuleren van het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Het gaat ervan uit dat de mens een open energiesysteem is dat beïnvloed kan worden. Tijdens een behandeling maak ik bewust gebruik van energie, met de intentie te helpen helen. Mijn instrumenten zijn intentie (gedachtenkracht) en mijn handen.

Toepassingsmogelijkheden:

  • bij stress
  • pijn
  • angst
  • trauma’s

 

Tara Touch kan ook zeer goed op baby’s, kleine kinderen en dieren worden toegepast.

De effecten zijn:

  • ontspanning waardoor angst en pijn verminderen
  • healing op fysiek, psycho-emotioneel en spiritueel niveau
  • het versnelt het genezingsproces
  • snel resultaat bij acute klachten (energetische EHBO)

 

Let op! er kan veel gebeuren terwijl de klacht toch niet verdwijnt (bv. acceptatie, vergeving) en ervaringen verschillen per persoon en per behandeling

Sessie duur: de behandeling duurt 20 minuten,

Met een intake gesprek en nagesprek zijn we ongeveer een uur bezig

 

 

Aanmelden/ informatie

Copyright