Sacred Woman | Sacred Union
15678
page,page-id-15678,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Sacred Union

Header afbeeldingen8

In de dans van tegengestelden ontdekken dat integratie mogelijk is. We kijken de ander recht in de ogen, in het hart en in de ziel. Plotseling verdwijnen de personen en is er alleen het Zelf. Een eeuwenoude herinnering wordt gewekt en als nieuw geboren uit de maagdelijkheid van het Nu. Kracht en Liefde zijn volkomen in evenwicht en tegelijkertijd dynamischer dan ooit. Speels, vitaal, creatief, sensueel, elegant, rauw, oer, enthousiast…Bestaat er zoiets als eenheid? Zijn wij niet al een? Non-dualiteit in een duale wereld? Kracht en kwetsbaarheid? Haat en liefde? Water en vuur? Dag en nacht? Yin en Yang?

En hoe brengen we de ogenschijnlijke tegenstellingen bij elkaar? In onszelf en gepersonifieerd in man en vrouw. Het vraagt om moed en toewijding dit proces aan te gaan. Om echt de waarheid van je hart aan te kijken, om daadwerkelijk de kracht van je buik te voelen. Wees welkom dit met elkaar te onderzoeken, je zachtjes te laten bewegen door je innerlijke wijsheid en je te laten raken in liefdevol contact met de ander en jezelf. Via rituelen, meditatie, ontmoeting.

 

Aanmelden/ informatie

Copyright